Podrška 10. sarajevskom polumaratonu

Mobilna mreža GO! je ove godine jedan od ponosnih sponzora jubilarnog 10. sarajevskog polumaratona, koji će se održati 18. septembra na ulicama glavnog grada BiH, u organizaciji udruženja Marathon Sarajevo.

Start ovogodišnjeg Sarajevskog polumaratona, čiji slogan je „Half marathon, full experience“, predviđen je za 9.00 časova, ispred BBI Shopping Centra. Očekuje se učešće rekordrnog broja takmičara iz više od 30 država svijeta.

GO! mreža je pokroviteljstvom događaja pružila svoju podršku ovom projektu, kao jednoj od najmasovnijih sportskih manifestacija u cijeloj BiH. U skladu sa svojim sloganom „GO! free“, GO! promoviše slobodu i aktivan životni stil, kao i zdrave navike, pa je podrška Sarajevskom polumaratonu spoj dva domaća brenda koji zastupaju pozitivne vrijednosti.

Trasa Sarajevskog polumaratona prolazi kroz neke od najljepših dijelova Sarajeva, a GO! mreža će tokom njenog trajanja biti prisutna na gradskim ulicama, i to na četiri lokacije. GO! promoterke će se nalaziti u blizini kioska kod Malog parka i katedrale „Srca Isusova“, u ulici Patriotske lige, kod stadiona „Koševo“, te na tramvajskom stajalištu na Skenderiji. Na ovim mjestima će zainteresovani moći da saznaju više o GO! ponudi te i sami postanu korisnici.

Mreža GO! poziva sve stanovnike Sarajeva i posjetioce iz drugih gradova da pruže podršku polumaratoncima i bodre ih tokom njihove trke, a ujedno posjete i neku od navedenih promotivnih lokacija te se uvjere u pogodnosti usluga koje nudi najjeftiniji mobilni operator u BiH.