Najjeftnija mobilna mreža u BiH

Zašto da plaćaš manje kada ne moraš ni toliko?!


Mobilna mreža GO! donosi jedinstvenu ponudu svojim korisnicima, ali i onima koji će to tek postati, a koja podrazumijeva besplatne razgovore u mreži uz minimalnu cijenu uspostave poziva.

Preciznije, od sada u GO! mreži možete da  razgovarate po cijeni od 0 KM/min, sa cijenom uspostave poziva 0,06 KM (sa PDV-om), a ovim nesvakidašnjim potezom GO! free je postala najjeftinija mobilna mreža u BiH. Kada je pitanju cijena razgovora prema svim ostalim mrežama u BiH, ona iznosi  0,15 KM (sa PDV-om) uz cijenu uspostave poziva od 0,06 KM (sa PDV-om), a novitet je i to da se razgovori prema tim mrežama obračunavaju u sekundama (po principu 1+1).

Za sve one koji žele da postanu korisnici GO! mreže, GO! je pripremio startni paketa po cijeni od 4 KM, s tim da aktiviranjem broja automatski dobijate iznos od 4 KM kao bonus na računu.

GO! nije zaboravio ni na ljubitelje surfovanja koji su stalno u pokretu, pa je spremio i odlične tarifne opcije za mobilni internet pod nazivom GO! Net, sa paketima od 1 GB, 2 GB i 3 GB.

Akcija2Mobilna1